tisdag 15 juli 2008

Pysselmani

Jag känner hur energin pumpar i kroppen. Jag har rastlösa fingrar. Huvudet surrar av idéer. Projekt efter projekt betas av och för varje moment jag gör, desto fler idéer väcks på fler saker jag vill göra.

Kan någon förklara för mig ur jag ska fixa att sitta och kuska i bil i flera timmar utan att klättra runt, rastlös och orolig, i hela bilen?

Fast det är kanske bra med lite avvänjning. ;-) Detox. När man liksom sitter och planerar julpysslet. NU!!!???

Kram Bea

16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Hihi, vad söt du är.. Om du inte ska köra kanske du kan virka eller sticka? Eller lyssna på en bok. *fniss* Ja, det är ju ett tag kvar till jul men iofs så är det ju aldrig fel att börja i tid ;-) kram!

Smått och gott hos Lina sa...

hihi va rolig du är. Håller med Mia, kanske du kan brodera eller virka medans du åker i bilen.

Kram

Stämningsfullt sa...

Hihi du får väl sitta på händerna hela vägen :) Det blir väl du som låter som barnen :"Är vi framme snaaart?" hahahaa.
Kram på dig!

Jennie sa...

Förstår mycket väl hur det är att ha massa ideér och tankar på vad man vill göra i huvudet, och jag har tyvärr ingen "medicin" mot det.
Kan bara tala om att för en annan blir det värre när man kollar in på din sida och får se vilka fina saker du får till, då får en annan abstinensbesvär och vill slänga alla målarpenslar och spackelspadar och sitta och pyssla istället, ta fram symaskinen och börja sy... Istället får man ta sig i kragen och börja renovera färdigt först....
Som sagt, varje gång jag tittar in här så blir jag så inspirerad!!! Tack för att du förgyller mina "skeliga-renoverings-dagar"!!!

Ha det bra/ Jennie

Susanne sa...

Go with the flow skulle jag vilja säga. :-) Tids nog sitter man där oinspirerad och less...nä tror inte det gäller dig. :-) Du är ju helt fantastisk på att grejja. Du är min idol. Så de så.
Ta med en bunte inredningstidningar i bilen och smågodis.
Må så gott.

KakanH sa...

Haha! Vad skön du är!
Du kanske verkligen skulle behöva en detox, men jag vet inte om din familj skulle palla det. Så ta med dig något som kan göras i bilen. ;)
Kram

linnea-maria sa...

Vilken härlig kreativitet! Det är bara att rida på vågen så länge den finns. Jag har ett smart bilåkar tips. Jag köpte en bok med papperspyssel man kan göra utan lim. Vi åkte till småland så tog jag med boken, sax, penna och vitt papper och pysslade med barnen i baksätet medan maken körde. Såvida du inte blir åksjuk...Ha en fin dag /linnea-maria

Himmelbit/Njut en smula sa...

Åh vad jag känner igen mig! Jag är inne i ett kreativt stim nu och bara vill pyssla och skapa. Idéerna bara faller över mig och det finns ingen hejd. Jag känner verkligen igen mig i det du skriver - energin pumpar i kroppen.

Du får planera in ett stopp här så kan vi pyssla tillsammans ;-) :-D.

Ha det toppen på semestern!
Kram

Hjärtat Mitt sa...

Du har verkligen varit flitig de få dagar jag har varit iväg!
Att du får tiden att räcka till.

Ha en riktigt skön semester, koppla av och NJUT!

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Hej, haha ja det blir inte lätt, har tyvär inga bra tips!! ha det så bra!!

junhe sa...

här var det pyssel vill jag lova...vilken inspirationskälla du är =) får jag länka dig? tittar ofta in här, men genom länker blir det enklare. ha dt gott. mvh junhe

Mamma C sa...

Hallå, nu får du dra i bromsen lite. Kan väl inte redan tänka på tomtar och pepparkakor.
Kramis mamma c

Kamomilla sa...

Hej!
Vilket underbart energisprudlande inlägg!! Härligt! Själv är jag ivrig också, men jobbar årets mest hektiska dagar i juli och är så trött efter jobbet så jag stupar...

Härligt inlägg om kontaktanonser. jag log genom hela texten, kanske mycket för att jag hittade min älskade man via en kontaktsajt på nätet. Min fråga lydde: är du prins eller groda? Och jag fann min prins...

Tack för besöket hos mig!

Kamomilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lillstuga sa...

hihi!! Tack för en helt underbar blogg! Fick massa energi och inspiration och samtidigt kunde jag känna igen mig en hel del.
Kram Anna

Flingan sa...

Hahaha du är rolig du, julpyssel mitt i sommaren! Fast skrattar bäst som skrattar sist för jag är likadan. Gillar att tänka lite i förväg liksom..
Ha en underbar dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...