lördag 6 juni 2009

Elefantpåse

Tack för alla önskningar om tillfrisknande. Det måste ha hjälpt för idag, på tredje sjukdagen, har jag kunnat komma upp ur sängen och sy lite. Det blev lite småpyssel med en elefantpåse till dottern.

Hon har önskat sig en väska av det rosaprickiga tyget sedan länge. Nu blev jag så sugen på att använda det nyinköpta bruna tyget också. Lite garn fick bli svans, ett rosa seersucker öra och en knapp till öga. Det här var mitt första applikationsförsök, men det var kul så det blir nog inte mitt sista.

Hon blev jättglad för påsen och hängde den med kisseinnehåll på sängkanten där hon tidigare haft sin pyjamaspåse. :-) Det blev så sött med katten så jag ville ta kort på det.
Nu ska jag vila lite igen, jag känner att jag fortfarande har en envis infektion i kroppen även fast febern nästan är borta. Jag måste säga att jag i de här lägena har en toppenfin man som verkligen tar ansvar för alla områden hemma, tar med sig barnen i aktiviteterna och bara låter mig VILA och ta saker i den takt jag orkar.

Hoppas ni håller er friska och på benen och har en toppenlördag!


Se lättare när den här bloggen uppdateras med Bloglovin


P.S! I morgon avslutas mina Traderaauktioner. http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=730689&listtype=0

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Ussscchhh, vad trist att vara sjuker. Tur att det går åt rätt håll. Påsen var jätttefin med pellefanten på.
Kram mamma C

lolla sa...

så söt pellefant påse förstår om din dotter blev glad...
krya på dig nu ordentligt...
kramar lolla

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du mår lite bättre idag. Elefantpåsen var ju så söt. Tradera är verkligen ett bra ställe att göra sig av med saker på. Hoppas att du får en massa sålt.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Hannis sa...

Vilken söt!!

Hoppas att du mår bättre nu!!
Kram Hannis

Lilla huset på prärien sa...

Usch din stackare som varit sjuk, tur att du börjar må bättre! Vilken jättesöt liten elefantpåse! Mina barn ska ha egna påsar på dagis att ha sin frukt i. Inte ens där har jag fått sytt "till" det - jag är kass. Du är en sådan inspirationskälla!

Kram Jenny

Lallis - liv och leverne sa...

Vad skönt att du mår bättre:)
Kram Lallis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...