torsdag 30 juli 2009

Ingen återvändo

Nu har jag investerat i ett par riktiga löparskor - ett par Asics Ladies Gel Cumulus 11
Jodå...fint ska det vara...hihi
Jag har varit ute och sprungit med dem en gång och sedan har jag nyss kommit hem från skogen, får elljusspåret, där jag tog med mig barnen.
Jag tar det steg för steg, runda för runda.
Just nu orkar jag inte springa mer än två minuter i streck, men så är mitt träningsprogram upplagt också. Ikväll är det meningen att jag ska vara ute i 18 minuter. Gå i rask takt i två minuter, sedan springa i två minuter, sedan gå igen osv.

Det går långsamt men säkert framåt.
Snart kan jag titulera mig
Inredningsintresserad småbarnsmamma, arbetande som lärare, pysslar och har eget företag, intresse i inredning och kultur och MOTIONÄR!

Eller något! :-D


15 kommentarer:

Mimmi sa...

Åh, jag hänger på utmaningen. Hade faktiskt tänkt att påbörja motionerandet under semestern, men det har naturligtvis inte blivit av. 10 kg och en betydligt piggare mamma är mitt mål :-D

Veronica Tingvall sa...

Härligt!
Jag vill så gärna komma igång igen men eftersom jag har ont i magen hela tiden är det svårt...
Jag var väldigt aktiv på funbeat förrut när jag mådde bra. Nu går jag fortfarande in och läser nån gång i veckan men jag fyller inte i nån träning eftersom jag inte tränar....

Jag tycker att det brukar ta typ 5-10 minuter innan man kommer in i rätt andning och så när man springer. Efter känslan av "jag dör" har gått över brukar det vara rätt skönt.

Det kommer nog att gå hur bra som helst för dig.kram/Veronica

Skatan sa...

Härligt! Grattis och bra jobbat!! Det är svårt att ta det där första steget. Men det har du tagit nu!! Jag har också gjort som du bortsett från det där med tjejmilen. Jag har sprungit två gånger och har beslutat mig för att springa varannan dag...vi får se hur det går. Jag är dock less på att vara "hon-som-sitter-och-ojar-sig-över-hur-det-blev-med-ostvolangerna" och i stället bli "hon-som-springer" :)

Kram och lycka till!

Anna

Mimmi sa...

Funbeat ligger lite vilande för mig, då träningen inte varit den bästa. Gjorde ett försök med lite mer organiserad träning tillsamman med min bästa vänner som dock bor på längre avstånd inför Vårruset. Då är Funbeat toppen, när man skall "träna tillsamman" utan att bo nära varandra. Skall nog återuppta införande av träning där när jag kommer igång. Ytterligare bloggande orkar jag nog dock inte med, sambon suckar redan som det är över mitt bloggande ;-)

Grodmamman sa...

Heja på! Lycka till med din träning inför Tjejmilen!
Jag har joggat en hel del tidigare år, men i år kom jag inte igång förrän nu på semestern. Nu joggar jag varannan dag och det är så skönt att äntligen ha kommit igång igen!:)
Kram

stina sa...

Hejsan!
Vad duktig du är ! Smart det där med att springa i 2 min och gå emellan ! Det kanske jag också skulle orka ....för jag skulle verkligen behöva motionera (min motion är typ att springa till bussen på morgonen och då håller jag på att dö!)
Kram stina

Vardags-mirakel sa...

Lycka till, du inspirerar mig så kanske jag tar en jogging runda i morgon :-)Ha en trevlig helg, kram Eva.

Anonym sa...

Hej och tack för tipset :)

Nu är jag där under Skatan Fräs. Finns du att hitta?

Kram!

Annie sa...

Heja! Du är superduktig! Till skillnad från många andra så ska jag komma igång med min träning ordentligt nu när JAG har fått semester! HAHA!

Karin Krut sa...

Nej jag har aldrig sprungit tjejmilen men jag var anmäld ett år när jag var väldigt duktig i spåret men jag blev sjuk och sen har det aldrig blivit av. Det som
är så härligt med löpning är att man faktiskt, fast man inte tror det, blir bra snabbt :) Jag är djupt imponerad av att du ska springa och hejjar mig hes ;)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Ullis/Leva på landet sa...

Så tufft gjort av dig att anmäla dig till tjejmilen. Har inte heller sprungit på jätte många år. Håller mig till raska promenader.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

á Yeliqa sa...

Åh så duktig du är som har kommit igång. Det där med att springa 2 minuter och gå 2 minuter låterj u inte alltför farligt. Jag kanske törs testa jag också:D

Sussi sa...

Lycka till! Jag har sprungit tjejmilen några gånger, fast nu var det något år sedan. Det är kul!!
Det är riktigt skönt att jogga bara man kommit över tröskeln :)

Hemmafruns hörna sa...

Å vad du inspirerar MIG att börja jogga! Gillar att träna, men har aldrig varit någon jogging-fantast... men inser att som småbarnsmamma är det faktiskt det lättaste att genomföra jämfört med annan träning. Ett par dojor får bli början! Härlig blogg du har!

Lilla huset på prärien sa...

Men wow vad duktig du är Bea! Jag har också ett par fina joggingskor... men de är inte mycket i arbete måste jag erkänna. Måste bli bättre på det!

Kram Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...