lördag 11 juli 2009

Nya nycker

Jag har inte synts till så mycket på bloggen på sista tiden.
Anledningen är SEMESTER, som för många av er andra som har glesare mellan blogginläggen. Sedan har jag också prioriterat annat än inredning just nu.
T.ex. ......kläder till dottern. Hon har exakt de här fina kläderna till höger. Jag älskar att se henne i dem.
Hon har även den här fina outfiten. Jag tycker det är så fint med lite mindre "småflickiga" kläder med fjärilar och glitter utan mer renodlade KLÄDER liksom. Det är så svårt att få tag på riktigt snygga tröjor till barn tycker jag, men den här är verkligen underskön på henne ihop med blusen och ett par jeans och sina vita Converseskor.

Sonen har också fått lite finare märkeskläder såsom Quiksilver, Replay, Hilfiger, Levis och Me&I.
Jag är verkligen ingen märkesfantast annars, men nu har jag hittat så många fina modeller som just inte är så "småpojkiga", utan lite mer bara "kläder" istället för antingen Disney, döskallar eller traktorer och det känns så fint att se honom i sina nya kläder.
Jag ska nämna att dotterns kläder har jag ändå köpt på rea och de flesta av sonens på Tradera, så jag har inte ruinerat mig helt ändå. :-)

Sedan har jag börjat ägna mig lite åt mig själv igen. Maken och jag hade några barnfria dagar i Göteborg och där sökte jag ivrigt upp Jessica på "MAC" i Åhlénshuset i Nordstan. Hon sminkade mig så fint, så fint, så jag nästan inte kände igen mig själv och nu har jag en sådan toppenbas igen.

För mig som småbarnsmamma är det svårt att finna tid att gå runt och leta märken. När man väl hittat en foundation som passar ens hudtyp och ton så byter de märke, modell eller nyanser och då står man där igen i djungeln. MAC har toppenprodukter, mycket, mycket bättre än något jag tidigare har provat tidigare och jag tycker det är så synd att de bara finns i Gbg, Sthlm och Malmö än så länge. Kika här och se vilka helt fantastiska produkter de har, särskilt deras primer och fixprodukter tycker jag verkligen är värd att kika på och deras ögonskuggor håller så otroligt länge. http://www.maccosmetics.com/
Nu har jag en helt komplett makeup, från bas till skuggor, läppglans och kajal och känner mig så otroligt vacker i dem.

Sånt "här" lägger vi också ned tid och pengar på. En underbar stuga på Västkusten med en grind direkt ut till sandstranden och havet!!! Lycka!!!


Fast lite inredning slinker med också förstås. Jag har bland annat satsat på en underbar spegelram från Laura Ashley att ha på vardagsrumsbordet. Det blir perfekt med ett vackert svartvitt kort på barnen i.

Sedan har jag köpte lite Brukaprodukter, bland annat tidningsstället till hallen och en hushållsrullhållare (vilket ord). Jag har köpt de vita kursiva bokstäverna i trä "hall" som finns att köpa lite överallt och lite annat smått och gott.

Vardagsrummet har också fått sig en omvandling. Vi har flyttat upp tvåsitssoffan till lilla hallen på ovanvåningen och har nu vår tresits och vår fåtölj med pall tillsammans med det runda arvebordet. Vardagsrumsbordet har hivats ut. Det känns på det hela bara bra.

Hoppas ni har det bra i regnet. Maken var precis ute och klippte i halvregn, bara för att kunna få det lite kortklippt innan vi far iväg igen. Att vänta tills det torkat upp är ju liksom lite dödsfött.
:-)

Barnen och jag har bakat idag, så nu ska vi njuta av en eftermiddagsfika tillsammans.

Kram Bea

10 kommentarer:

lolla sa...

hejsan
supersnygga kläder till en flicka inte bara en massa glitter och glamor utan naturligt finfint.
visst känns det kul att kunna unna fixa lite till sig själv åxå,både kläder och smink det behöver man ibland.
gud vad det såg härligt ut med en stuga rätt ut på stranden,där skulle jag vilja vara.
kram lolla

Vardags-mirakel sa...

Kul att höra från dig igen! Låter som ni haft det riktigt skönt, kul med nytt smink :-)Ha det bra, kram Eva.

Skatan sa...

Hej!

Så länge sedan :) Jag har verkligen varit frånvarande...men det är skönt att se att vi är många som tar semester ;-)

Jag delar din barnklädesfilosofi. Har ytterst svårt för de typiska så kallade flick- och pojkkläderna (kräks över kategoriseringen för övrigt!!). Jag skall försöka lära mig att sy egna hängselbyxor. Där blir det inga döskallar kan jag lova! Inte heller några rosor... ;-)

Sköt om di goch fortsätt att njuta av sommaren!

Kram,

Anna

Linda sa...

hej! jag gillar också barnkläderna som du visar! verkligen fina :) Ha en fortsatt skön semester. Själv börjar jag jobba idag igen efter min semester...
kram Linda, Finland

Synnøve. sa...

Tjoho i semestertider.
Klart man har andra prioriteringar när det är sommar. Det är lika med mig.

Snygga kläder. Klart hon gillar dom.

Nu får du fortsätta njuta av sommaren.
Smet bara in för att säga ett litet hej.
Kramen Synne.

Vardagstugg sa...

Förstår att det kan var svårt att hitta kläder utan massa tryck o saker på! Har bara en liten 3 månaders son än och kan tycka det är skönt att se honom i en enfärgad body ibland utan tex traktorer, djur och text på! =)

Fin blogg du har!

Annelie

Natasha sa...

En stuga på Västkusten låter helt underbart!

Anonym sa...

Oj nu blev jag inspirerad som bara den gillar inte fula tryck alls men man har ju dock fått vika sig för kidsingarna här hemma.. jättefint det du visar. Den grå klänningen är ju helt underbar. Ha en fortsatt bra semester med härlig shopping och skön vila.
/Anne

Jonna sa...

Kul att variera med lite mer "vuxenkläder" - bara det inte blir helt grått!
/jonna

Anonym sa...

Verkligen fina kläder du hittat till din dotter! Var har du fyndat dem om man får fråga?

/ Freja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...