fredag 2 oktober 2009

Tovad mus


Jag fortsätter utforska olika tekniker. Den här gjorde jag med valkning och våttovning flak på flak och inte en endaste tovningsnål har petat i den.

Jag ska säga att den faktiskt var jobbig att göra just på grund av att jag är råttfobiker, det är riktigt illa läge där.

Att då surra ihop en våttovad svans, fästa den på en blöt massa med grå ull och se den ligga där på diskbänken som en död mus var riktigt, riktigt jobbigt.
Faktiskt så var jag tvungen att gå ut från köket och hämta lite styrka i maken då och då.

Att hålla den i handen, känna "svansen" och tyngden av "kroppen" var faktiskt rena terapiarbetet. Det låter kanske fånigt, men det här var jättenyttigt.

Jag tror det får bli fler möss av två anledningar - lära mig bearbeta valkningen av små ting och vänja mig vid att se/känna det som känns som en riktig liten mus.

Nu ska jag se till att fota det jag tovade ihop på tisdagens tovningskurs, en liten vitklädd "donna" med hårknutar.

Ha en underbar fredag!
Själv ska jag städa här hemma tillsammans med barnen, det gör vi varje fredagsförmiddag.

Kram Bea

2 kommentarer:

Skatan sa...

Halloj! Även här städas det. Lillen kör dammsugaren timme efter timme. Tyst sliter han den mellan olika rum. Nu går han sedan en tid tillbaka och det är en strålande lycklig kis som stapplar omkring med sin kära vän munstycket...

TUmmen upp för musen!

Trevlig helg,

Anna Panna

Maz sa...

Vad kul att se alla dina tovade alster! Draken är ju störtcool, sonen måste vara eld och lågor (ha, ha) över den presenten! Ser fram emot att få ta del av ännu mer av din kreativitet framöver coh lycka till med terapin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...