tisdag 8 mars 2011

Lite inspiration till utmaningen?

Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite inspiration till utmaningen. (Inte för att ni verkar behöva någon, ni är så kreativa av er själva, men ibland kan det bli lite stiltje på hjärnkontoret, i alla fall mitt.
Här kommer några förslag på vad ni kan göra av scrapbitarna av filt, tyg och de större vackra tygerna du köpt bara för "att") Jag vet inte vem som blev till sig mest i trasorna över dessa två dockor, dottern...eller jag. (Mellan dig och mig... JAG). Jag måste göra dessa till mig...ehhh...jag menar dottern.
Mönster finns här - både till dockorna och kläderna, men de går ju att variera i det oändliga.
Mina tyger ligger på hyllan och muttrar surt "Vi vill OCKSÅ bli till vackra Nigellaskapelser såsom Amy Butlers tyger blir". Nåväl...Amy bjuder ju på flera gratismönster, så varför inte?
Kika in och NJUT av den mäktiga ögonprakten det innebär att se på hennes tyger.

Jag älskar den här retrolooken. Sydd med ett underbart tyg inbillar jag mig att jag ska känna mig UNDERBAR i just en sådan. Gratis mönster? Ja-a...tack. Det hittar du här.

...

För övrigt har jag avslutat mitt andra "Använd det du har" projekt.
Den innefattar vackert ulltyg, lite mod och ganska mycket stolthet.
Bild kommer när det blivit lite ljusare ute och jag kan få någon som fotograferar den när jag bär den.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för länken till klänningsmönstret. Jag älskar också modellen. Letade ett sånt mönster för ett par år sedan men sen kom en gravidmage i vägen. Men nu är det kanske dags...

h/saltaste bönan sa...

Fina tips. Jag har kaos i min syhörna, men måste verkligen sätta fart för att få bort lite. Har rensat ut en kasse tyg att ge till dagis. Alltid något.

Anna-Paulina sa...

Hej. Vilka fina dockor. Tack för tipset om kitty klippdockorna. Dom höll mig, mina vänner och mina vänners barn sysselsatta länge igår =) Ha en härlig dag.

Bonnie sa...

Hej
gud va duktig du är!
Så så roligt att läsa din blogg!

Kom gärna in o hälsa på mig!
http://www.snygginredning.se/sv/

kramiz

Vecka - Vecka sa...

Nog blir man ju inspirerad.. Men jag bestämde mig ändå den här gången att inte delta i utmaningen. Har tillräckligt med utmaningar just nu ändå :-)

Viktkamp sa...

söta dockor =)

Nanna sa...

Den klänningen var ju alldeles underbar!!! Tack för mönstret!

Madebycarran sa...

Supersöta dockor!
..och klänning. Modellen ser superfin ut och kanske är det dags för mig att ta steget och sy nått till mig själv också! Tack för länken.

Malin på pastill.nu sa...

Tack för toppenfina länktips!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...