lördag 3 november 2007

Utbyggnationen - del 7

Igår monterade vi in altandörren i blivande köket. Det ni ser del av nu rummet bredvid köket, det som hittills har varit barnens "lekrum". Väggen mellan det rummet och köket ska rivas i och med att köket ska byggas ut. Innan satt ett mörkbrunbetsat 80-talsfönster här. Ingen tår fälldes när det plockades bort. ;-)

Vår treåriga lilla hjälpreda hämtade resolut dammsugaren och sög upp allt byggskräp och damm som blivit i rummet. Han tycker det är "häftigt" med en dörr där, men tycker det är synd att pappa hans inte satt in handtag än i dörren.

Här kan ni se hur köket är tänkt att se ut runtomkring denna dörr. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbuFWTTmeHbYYbMEkr96Yfnzeox3Ij4o6y52n2UtGAWF9NBawu-Zh9A2HKWcuPQPDi8IMLg5gN4eKOQWK5d_7IrGRthSUT76eOb4idXgnuxXxTFXey4c26yn4_SFnP1iRRYcALbAnfFuPk/s200/Husplanering+3.JPG

"Räkna med att jag ska hjälpa till att bygga altanen" säger han. :-)

Idag lägger vi sista handen vid takpannorna på taket. Det börjar kännas overkligt verkligt det här.

Ha en toppenlördag och hoppas solen lyser på er!!!

Kram Bea

3 kommentarer:

Marie sa...

Här lyser solen och det känns nästan som vår ute. Vilket fint kök ni kommer få när ni är färdiga, och vilken tur ni har som har en så söt liten hjälpreda.
Trevlig helg!

junhe sa...

hej & tack för titten hos mig =) här snöar det och blåser snålt... lycka till med byggplanerna. trevlig helg/mvh junhe

Nilla sa...

Så långt ni hunnit! När har ni planerat att ha det klart? Kommer att bli så fint, jag väntar med spänning att få se ert kök sen =)

Trevlig helg!
Kram Nilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...