måndag 2 juni 2008

"Bli inte rädda när ni hämtar sonen..."

...sade svärmor i telefonen till maken. Barnen har sovit över hos dem medan vi har jobbat undan här hemma så mycket vi kan inför att köket ska leveras på onsdag.

Han har blivit stucken under ögat av en mygga (tror vi) och svullnat upp så pass mycket att han ser ut så här fortfarande ett dygn senare. Hans farfar är superallergisk mot getingar, men det verkar konstigt om det skulle vara en geting han blivit stucken av?

Han har ingen feber och är glad och pigg i övrigt, men SER ju inget alls på ögat. Hur ska man tänka egentligen? Är det här något ni känner igen?

Mitt hjärta brister när jag ser på min skrutt...hoppas att svullnaden snart lägger sig. Hur lång tid kan det ta?

Funderar en lite ängslig Bea

12 kommentarer:

OttoPippi sa...

Stackars liten!!!! Jag skulle nog gått till vårdcentralen....

Anonym sa...

Usch då, stackars! :/
Min sambo är också jätteallergisk mot mygg han får stoooora svullnader :/ Kan mycket väl "bara" varit en mygga.. Hoppas han blir bra snart, det är så hemskt när ens barn har ont :(

Änglahem sa...

Hej Bea,

Stackars pojk! Har också mötts av denna syn på äldsta tösen när hon var mindre, skulle nog åka till vårdcentralen för säkerhets skull, skulle tippa på att han skulle behöva antihistamin för detta, om inte annat för att kanske få veta vad det är som han är så allergisk mot. Dottern min blev sådan efter en gräsklippning....så nu äter hon ju allergitabletter i förebyggande syfte den här årstiden. Liksom resten av familjen.*suck*

Lycka till och hoppas snart att lillen blir bättre!!!

Kramar, Ulrika

Himmelbit/Njut en smula sa...

Stackarn!! Jag hade blivit livrädd redan i telefonen, efter ett sådant uttalande, "bli inte rädda..". Hoppas att det lägger sig snart, men jag skulle nog också åkt in och kollat (som de andra rekommenderar). Visserligen är ju de första myggorna väldigt giftiga, men för säkerhets skull.

Ha en toppendag!
Kram

Gulligan sa...

Stackars liten!! Jag skulle noga kollat med vårdcentralen för säkerhetsskull!!! Ha en bra dag!!

Stämningsfullt sa...

Nämen stackaren!

Anonym sa...

Stackars liten. Ser inte så kul ut. Huvudsaken är ju han inte har ont, men om svullnaden inte går ner så är nog en tur till vårcentralen en bra ide.

Necessären va ju där. Gjorde den så att den skulle match galasögonfodralet. :-)

MiaMaria sa...

Hej!

Ja, detta käner jag igen....
Har kusiner här som är speciellt känsliga mot mygg och det när det biter runt ögonen så sväller det upp så där.
Kommer ihåg när hon var liten hon såg inte riktigt klok ut helt uppsvälld av en mygga....

Inte alls trevligt men jag tror nog om någon dag har det släppt.... Om det är samma...


Miamaria

á Yeliqa sa...

Men stackaren där...:( Tyvärr känner jag mycket väl igen det där. Får själv samma problem med myggbett och även sonen min har problem. Antihistamin brukar göra susen.

Flingan sa...

Min dotter såg likadan ut förra sommaren då hon blev myggbiten i tinningen. Hela ögat svullnade igen. Det ser otäckt ut och mitt mammahjärta gjorde ont. Men dottern klagade mest på att hon inget såg, inte att hon hade ont eller nåt annat.
Det finns hopp om liv. :)
kram plingen

Vitt är vackert sa...

Usch. Stackars stackars. Hoppas svullnaden lagts sig nu.
Ungefär sådär såg jag ut på balen i nian... Hade också blivit biten av en mygga i skogen dagen innan, sa skolsköterskan iaf, och vaknade med såhär svullet öga. Det kliade, men gick tillbaka efter nån dag. Hoppas det blir likadant för pojken din!

Härlig blogg har du!

Kram Ellinor

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej !

stackars liten.....jag är super duper allergisk mot mygg å får sånna svullnader.så det är nog bara en ilsken mygga får vi hoppas.

ska bli roligt att se ert nya kök sen när det är klart.

Soliga kramar från mig!
nilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...