fredag 16 oktober 2009

Julkänslor?

Kikade du in här trots rubriken? Antingen gjorde du det för att du tänker "Vansinniga människa...hon kan väl inte mena att hon tänker på julen NU" eller så tänker du
"Åhhh...ännu en som känner längtan efter julen som störst i oktober, för att sedan bli mättad framemot slutet av november"

Om ni tillhör de som mår illa av IKEAs julskyltning i mitten av oktober bör ni nog lämna bloggen skyndsamt nu. Eller så får ni applicera detta pakettips till fars dagspresenten eller Alla Helgonagåvan...eller en födelsedag på höstkanten...eller något.

Jag såg denna och kände bara att YES...vad härligt att kunna göra sina egna.
Jag ser notpapper, silkespapper, spets och vita bomullsband istället för det orangeglättiga pappret. Det kan bli SÅ snyggt...och så stolt hemgjort.

Kika här så ser ni hur enkelt man knåpar ihop de personliga rosetterna.

Kram Bea

3 kommentarer:

Bollan sa...

Åhh va fint de kommer jag drfinitivt att försöka mig på när humm julen börjar närma sig, fast med snö på marken som i dag så kommer ju jul känslan smygande.

kramizzar

Celi sa...

Julen är alltid nära..:) Ser inga problem med att börja julpyssla redan nu... funderar på årets julkort och julklappar och har gjort det ett tag.. och pepparkaksdegen har kommit till kyldiskarna.. snaaart så kan man börja på riktigt..:D

Lilla huset på prärien sa...

Superfin! Det skulle jag vilja testa att göra. Skulle vilja köpa hem lite tovningsgrejor också för ni har det så himla kul med det och jag tänker att det skulle mina barn också ha... å andra sidan har de inte en lika pysslig mamma som dina barn har :)

Du är grym Bea!

Kram J

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...