lördag 6 februari 2010

Renoveringen av sovrummet


Det tar längre tid än vi trott med sovrummet, men det blir otroligt bra, särskilt sedan vi har sådan bra arbetshjälp. :-)

De målade hela den här väggen på samma tid som det tog för oss att måla snutten under snedtaket. De hoppade för att nå så högt som de gjorde och det var färg under fotsulorna och handflatorna efteråt, men faktiskt inte färg på kläderna i övrigt.

De var jättenöjda med sitt jobb...och faktum är...om vi hade målat lika bra som de gjorde där över resten av sovrummet hade vi inte behövt komplettera med ett tredje lager som vi är tvungna att göra nu.

Men framåt det går det, även om vi är tvungna att sova i vardagsrummet ett par nätter till.


Snart är det dags för "Melodifestivalen"...det är så toppen att den kommer den tid det är som mörkast och man behöver mest glitter och glamour.

Kram Bea

5 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Vilka gulliga hjälpredor! Kul att ni är nöjda, ska bli spännande att se resultatet sen om du visar mer...

Japp, ikväll blir det Melodifestival! Kul kul..

Ha det gott, kram Marie

Synnøve. sa...

Det är skönt med hjälpredor ibland.

Melodifestivalen ja...
Som tur är, är den slut här.
Orkar inte med det där tjafset på tnv. Det var nog bättre förr tycker jag.

Hoppas nu ni får en fin kväll.
Kramen synnöve.

Frida sa...

Jag tycker att ni verkar ha väldigt fina barn och ni gör så rätt när ni låter barnen vara delaktiga! Det är så viktigt att involvera barnen och inte se det som hinder när dom vill hjälpa till. Självklart går det inte alltid att tänka så, men det är roligt att se att ni tar den tiden. Det är oslagbart att se barns lyckliga ögon och hur stolta dom blir när dom fått hjälpa till!

Fortsatt trevlig helg!

Kajsa sa...

Vilken härlig bild,det för mig tillbaka i tiden och minnena kommer till mig då de mina var så små.....!Min yngste blir snart 23......!Chokladvåfflor!Har aldrig smakat eller hört om detta.Ska testa det,ja kanske på Alla Hjärtans dag!Bra ide!
Och lycka till med sovrummet!

Kram Kajsa

Palven sa...

Så söta medhjälpare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...