fredag 8 juli 2011

Prat i sommarvärmen
Sommar är att lyssna till "Sommarpratarna" i garageradion (därav färgfläckarna - iiinte måsextrementer) medan vi har fullt upp med att koppla av och koppla ner. :-)

Sylvia Schwag Sergers sommarprat gav eftertankar om vad det kan innebära att vara en "människa på jorden" och ändå inte känna tillhörighet någonstans. Lyssna gärna!...
Det är makens och min 11-åriga bröllopsdag. 11 år som gifta, 18 år tillsammans. Det är lång tid? Ju?! Hur gick det till?

Vi hade funderingar på att åka upp till Sundborn och besöka Carl och Karin - ja-a...i alla fall hemmet då. Vi kom fram till att vi istället vill använda tiden till att investera tid och pengar i OSS istället. Barnen är hos farmor och farfar och vi har fått en gulddag att ensamma få arbeta för att få klart hemmet. Det är så mycket som är ofärdigt och det hade känts jobbigt att ändå komma hem från den UNDERBARA Carl Larssongården - hem till vårt ofärdiga.

Näe...spotta i nävarna blir det och arbeta för en gemensam fortsatt underbar framtid i vårt hem.

Sista två staketdelarna ska sättas upp. Jag ska måla hela staketet. Maken sätter fönsterfoder runt ytterfönster på en sida av huset och sätter upp reglar vid taket. Ev. hinner vi måla dessa också. Underbara tider!


Roligt också att läsa era kommentarer om ekonomin utifrån förra inlägget.
Det är nog mycket lån som ligger bakom, precis som ni skriver, och att vi kanske har en förmåga att kanske inte reflektera så mycket över alla småutgifter.

En liten rapport från oss gör att vi ytterligare kommit ner i medelutgiften för varje dag. Målet är ju runt 150:- Vi ligger nu på 154:- Med mat klar redan för idag och imorgon kommer den sjunka ytterligare. Hoppla!Ha en galet skön fredag, vare sig ni kan njuta av sommarvärmen inifrån eller utifrån.

1 kommentarer:

Hanna sa...

Grattis på bröllopsdagen.
jag lyssnade också på henne när hon sommarpratade och har lyssnat på flera andra.
Kram
Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...