onsdag 23 januari 2013

Är ni lika "galna", eller är ni lika "kloka"?

 
Jag är så nyfiken på vad ni tänker om detta hem.

Känner ni:
a) Vilket kontrollbehov, vågar barnen och maken ens vistas där i rädsla för att få en utskällning över att inte ha lagt en sak rätt?
b) Hon pratar om "vi", därför innebär det att även maken är inne på samma tankar?
Ljuva tanke att ÄNTLIGEN ha var sak på sin plats och alla är med på tåget.
c) Slarvigt färgkoordinerade soppburkar, jag har mina i färgskala från gult till rött
d) Hon kan väl aldrig heltidsjobba?
 
Själv känner jag viss fascination av detta och lockas av allt och skulle verkligen vilja ha det så här hemma, men förstår att det inte går.
Rent tidsmässigt så hinner man ju inte.
Jag har heller inte utrymmet att låta varje litet gem få sin egen lilla box, utan den får samsas med andra småplocksaker etc. Bra förvaring TAR plats faktiskt, när du inte kan tjofsa ihop det med andra saker.
 
Men visst vore det en liten dröm om att verkligen ha KOLL.
(Men gränsen går verkligen vid att ha bilderna av barnen och maken på INSIDAN av skåpdörrarna, skulle hon själv vilja att fotografiet, inramat i vit sirlig ram, ska vara förvisad till makens skrivbordslåda på jobbet för att det ska vara "rent"?
 
Men hörrni....dessa "Lazy Susan" som hon visar. Varför finns inte DE på våra stormarknader att köpa här i Sverige. De skulle verkligen underlätta för många av oss, oavsett om man känner sig OCD eller inte.
 
Vet någon var de finns att köpa löst?
(Jag har sådana i hörnskåpen, men de kommer från köksföretaget och är inbyggd, det vore ju kalas att ha något liknande som är flyttbart.)
 

4 kommentarer:

Klockarbarn sa...

Hjälp. Det utrymmet har jag inte för alla plastbyttor. Den stora frågan är ju också om man verkligen behöver såna lager av allt som hon har. Hur många batterier, pennor, konserver och mediciner behöver man egentligen ha på lager. Mina mediciner och solkrämer ryms i en av hennes plastlådor. Jag håller med dig om att det vore schysst att ha ordning men hennes nästintill sjukliga ordning skrämmer mig lite. Lazy susan skulle jag däremot gärna vilja ha. Lite lätt road blir jag av den stora fläcken hon har på sin blus. Skönt att se att hon inte är perfekt.

Beas sa...

Måste ju kolla denna video IGEN för att se fläcken ju! :-D Den har jag inte tänkt på ju.

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

mulliga m sa...

Jag säger bara stackars människa ;) Jag skulle aldrig lägga ner den tiden på att organisera för då hinner man inte med att pyssla eller umgås.Jag lever hellre i ett stökigt hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...