fredag 2 januari 2009

"Barnförbjuden" Adsensereklam?

Jag har kopplat in Adsense på bloggen. Den känner av vad man har skrivit om i bloggen och kopplar reklamen till det. Oftast är det pyssellänkar till Panduro och Stoff&Stil eller inredningslänkar till braiga webbutiker eftersom det är ungefär vad jag skriver om.
Perfekt ju!

Jag tyckte det var lite festligt när reklam för "Rajt" kom upp dagen efter att jag skrivit om sprayen.

Däremot...har jag fått en annan typ av reklam nu...troligtvis kopplad till att jag skrev om de söta barndräkterna till jul i form av pepparkakor och små snögubbar etc. Jag vill inte skriva själva ordet vad länken innehåller (eftersom jag nog då får den typen av reklam här i bloggen redan i morgon...hehe...men....den handlar om det man har på sig UNDER och kanske I sänghalmen när det INTE finns några snälla barn i närheten.) Den nyfikne kan ju kika här till vänster. Maken frågade mig:
"Har du sett vad du har som reklam?"
Jag gick in och tittade på förstasidan och konstaterade tappert att:
"Nåväl...det var ju rätt oskyldigt!"
"Ja...dääär ja"
svarade maken med ett stort flin och menade att det nog funnits lite annat smaskigt på den sidan också. Jag har inte hunnit kika runt på den (det är sanningen...jag försöker inte spela "oskyldig" här...hihi...men jag kan tänka mig att han har rätt).
Kanske ska ta mig en snurr där inne nu?
Eller inte?
(Birgitta Lindseys "Oops" får tjäna som illustration här. Kolla in hennes fantastiska fotografier och dessutom är hon en skicklig författare. I love your work girl!)

Över till något annat.
"Stolthet&Fördom"
Mr Darcy ni vet!? :-)
Jag började titta på den serien igår. När jag sett klart avsnittet så blev jag så glad när jag förstod att det var två långa avsnitt till.
Och så somnade jag ifrån halva del två. (Hon var ju ändå närmare midnatt)
:-(

Hur gör man när man verkligen vill se en film nuförtiden?
I vår stad har vi inte ens möjlighet att hyra film längre eftersom "Videobutiken" gick i konkurs.
???
Macken hyr ut några, men det är från topplistan, men hur gör man när man vill se hederliga gamla klassiker, musikaler och kostymfilmer?

Det är ju inte alltid man vill KÖPA filmer heller.

Nu är det dags att röja undan lite efter kojbygge och målarboksmaraton här hemma.
Maken är och jobbar fortfarande. Han har beredskap och fått larm. Barnen håller på att snurrar runt fortfarande på ovanvåningen i sina sängar. Jag ska ringa en väninna och sedan bara ta det lugnt..kanske jaga någon annan klassiker på någon filmkanal.

Ha en underbar fredagskväll!

Kram Bea

7 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ha, ha... ja vad ska man säga. Jag har också reklam på min blogg, ska nog kolla lite vad som visas där :) Ibland skriver jag ju om gud vet vad...

Angående filmen Bea så blir det nog till att inhandla den om du vill kunna se hela. Tyvärr är det så. De börjar dö ut nu, de gamla hederliga videobutikerna. Synd.

God fortsättning!!

Kram Jenny

Mamma C sa...

Det där lät ju jätteläskigt med reklamen :-) törs man inte lägga till på sin blogg.
Om du kommer till storstan där videobutkerna fortfarande finns kvar. Kanske du kan hitta vad du söker.
Kram mamma C

Bitteliten sa...

så fin blogg du har! Fant den føst nå, men kommer gjerne å besøker den igjen!!

Hem och Lycka sa...

Vad lurigt med reklamen!

Tipsar om www.sf-anytime.se, www.hometv.se och www.film2home.se

kram!

Veronica Tingvall sa...

Vi prenumererade på lovefilm.se förut. Det var jättebra då betalade man kanske för att hyra fyra filmer på en månad. Man gör en lista över filmer man vill se och så skickar de två filmer hem direkt i brevlådan i ett platt kuvert som man får ha så länge man vill, sedan när man skickar tillbaka den (i samma kuvert utan porto) så skickar de två nya. Det är verkligen toppenbra. Dom har extremt mycket film att välja mellan. Jag tror att de har ett prova på gratis erbjudand nu, man kan ju alltid prova :-)

Hoppas du får en fin kväll /Veronica

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja, reklam e en lurig grej.
Videobutiker tycker jag nästan bara har topplistan nu för tiden.
Hoppas att kvällen blev lugn och skön.

Karin A sa...

Åhh, inte lätt med reklamen, tur att du och maken är vaksamma ändå. :) Kanske har du ett bibliotek nära dig som hyr ut film? Tack för kommentaren hos mig! Önskar dig en fin fortsättning på det nya året...

Kram Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...