fredag 16 januari 2009

Sorry Mario, but your princess is in another castle!

Nej...riktigt så besvikna blir ni väl inte på snurrigheten här. Jag fiffilurar lite med bloggen igen. Hoppas ni kan "plira" er igenom alla konstiga fonts och bakgrunder för tillfället...hihi.
Myyys ikväll med varandra. Världen behöver lite kärlighet!14 kommentarer:

Ika sa...

Var väldigt svårt att se länkarna till att få lämna en kommentar. Gillar din bakgrund!

Sanna sa...

Bakgrunden är ju verkligen bea! =)

Kram Sanna

Kerstin sa...

Visst behöver den det! Hemma hos oss flödar kärleken just nu, gammal nyförälskelse är underbar!

Gillar bakgrunden, den känns väldigt "barnslik"

Ha en mysig helg! / Kerstin

Ullis/Leva på landet sa...

Här hädner det sakern med bakgrunden. Är du klar nu eller blir det mer ändringar? Det brukar vara så att man är nöjd ett tag sedan vill man ändra. Den boken som du nämnde skulle vara väldigt intressant att läsa, eller kanske inte. Vill man verkligen vaeta vad man stoppat i sig hittills i livet?!

Ha en bra helg!
Kram Ullis

elena cn sa...

Här händer det grejer!
Jag vågar ju inte testa direkt på min blogg utan har en "testblogg" där jag kollar bakgrunder och färger innan jag går på den riktiga.
Min bakgrund hittade jag på "the cutest blog on the block" men den verkar inte fungera längre. Synd, för det fanns många snygga grattisbakgrunder där. Headern är min egen.

Ha en härlig helg!

Ullis/Leva på landet sa...

Jo jag vet att det hackar. Blev så när jag låste fast bakgrunden så att den inte ska rulla med utan ligga stilla. Hur har du gjort? Har försökt att göra bakgrunden lite mindre så se om det går fortare att öppna. Kan du inte klippa ut texten med newsidebar och lägga under sidebar? eller är det mer som har hoppast iväg? ska titta på det morgon.

Kramar Ullis

Moster sa...

Nu har du hittat din bakgrund. Den passar super som rosa skulle den också passa. Jag gillade själv den första du hade som var grå med ornament på sidan men den kanske inte passade din sida så bra. Den här är super.
Kram Moster

Lockas lilla längtan sa...

Hejsa Bea! Lycka till med fiffilurandet! Själv tycker jag att det ser riktigt fint ut!!

Kram Veronica

Marie//Tekla Maräng sa...

Hopptjohej är var det ny bakgrund, ja den är nog i din stil.
Vilka härliga barnaktiviteter du har i förra inlägget. Tack det kan behövas när jag ska vara barnvakt:D

Ullis/Leva på landet sa...

Du fick ju till det riktigt bra med dina kolumner. Hur har du din bakgrund? Har du en liten bild som upprepas eller har du en stor som du har låst så att bara kolumnerna rullar? Jag har låst min nu och jag tror att det är därför det hoppar. Skulle annars få göra bakgrunden så stor för att den ska täcka allt. Bilderna jag använder har jag förminskat för att det inte ska bli för stort. Jag har också svårt att öppna kommentarsfält till och från. Då brukar jag få stänga och försöka igen en eller flera gånger så kommer det upp. Brukar hända åtminstone på någon sida. Ska i morgon sätta mig och titta på bakgrunden. Kommer inte åt min dator just nu där jag har alla bilder.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Lallis - liv och leverne sa...

Kram allra goaaste du och ha en fin kväll.
/Lallis

Tre rum sa...

Vilken fin blogg! Det är sånt som får oss inspirerade att börja blogga!
Tackar. Bakgrunden passar utmärkt till bloggen.

Lotta sa...

God morgon!

Vilken underbar bakgrund du har på bloggen, jag blir ju alldeles lycklig av alla prickar!!!

Ja du, vuxen - hur blir man det? Jag tror faktiskt inte att jag vill bli helt vuxen, bara utvecklas vidare helt enkelt. För här har du en till ganska barnslig tjej som inte inser att jag fyller 40 om några år och "borde" uppföra mig vuxet. Jag kör fortfarande med små tofsar i håret när jag känner för det, och jag har defintivt ingen vuxenstil vad gäller kläder.

Så jag tycker att vi fortsätter vara nöjda och glada med våra barnsliga och lekfulla tankar och idéer, och att vi är nöjda precis som vi är!

Stor kram till dig!

Lotta

Veronica Tingvall sa...

oh vad det är fint här.... ljust, glatt och vårigt. Jag blir verkligen glad av att titta in här.

Jag håller också på att rensa, det är så skönt men lite jobbigt också. jag försöker verkligen att vara hård mot mig själv om jag inte har tittat i en pärm på flera år så kommer jag ju inte ha nytta av de papprena något mer eftersom jag ändå glömmer bort att de finns där...

Du har en award att hämta hos mig
kram/Veronica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...