fredag 6 februari 2009

Jag som lovade mig själv...

...att inte påbörja några projekt förrän jag avslutat mina UFOn som jag har liggandes sedan tidigare...har nu fallit pladask för den här.

Den har jag nu suttit med i händerna när jag:

- spelat spel med barnen
- plitat bokstäver med barnen
- väntat på att potatisvattnet ska koka upp
- suttit på toalettlocket bredvid badande småknattar

Fast...nog är det väl braaa att jag äntligen tar tag i det där garnet som jag haft liggandes länge?
*intalar*

Ikväll får jag nog tillgång till kamera igen, tillfälligt.

Jag ska fortsätta fotografera lite av de saker vi ska lägga ut på Tradera. Kanske slinker det då med en bild eller två på mina tovade saker som ni efterfrågat. Jag vet att bloggen lätt blir "tråkig" om jag bara skriver om mina projekt, men aldrig visar er det jag skriver om.
Aptrist, men jag hoppas att ni orkar vänta ut mitt sparande till en digitalkamera.
(Ingen som har lust att sponsra??? Nähä...inte det!? Hihi!)

Nu ska jag svepa över köksgolvet med våtmoppen. Ska man ha vita golv får man minsann slita för det! :-) Sedan bär det ut i snödrivorna med barnen. Här har det snöat hela dagen.

Ha en toppenfin fredag!


6 kommentarer:

Skatan sa...

Hallå där! Vackert - förstår att du sitter och grejar var du än får tillfälle :) Jag var sällskapsdam (som 15-åring!) åt en blind man en gång. Jag lyckades sticka en lång-lååång halsduk i tysthet samtidigt. Det gäller att kulla ta vara på tiden effektivt ;)

Lycka till med kameran!

kram.

Linda sa...

Här har det också snöat hela dagen, och snöar ännu! :) Håller med föregående att man ska använda tiden effektivt när man är på hugget ;) ha en bra fredagskväll!
Kram Linda, Finland

Veronica Tingvall sa...

Din blogg blir aldrig trist!
Kram/Veronica

Mamma C sa...

Tror det har snöat i hela Sverige idag. Inte är det aptrist här inne. Vilken fin sak du håller på med. Ha nu en trevlig helg.
Kramis Mamma C

Ullis/Leva på landet sa...

Här har det kommit ännu mer snö. tycker att vi hade så att vi klarade oss sedan tidigare. Ska röja min tvättstuga i helgen. du har inspirerat mig så att röja. Hoppa satt du blir med kamera snart igen.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Grodmamman sa...

Tråkigt att vara utan kamera! Säger som de andra, inte är din blogg trist! Fast man blir ju nyfiken på allt du håller på med!:) Här virkas det framför tv:n varje kväll för närvarande.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...