torsdag 29 oktober 2009

På söndag gäller det...

...men jag har redan börjat förbereda mig mentalt.

Samla idéer. Kolla upp tygförråden. Garnförråden. Skärpat saxarna och sorterat knappar. Jag har tittat vilka brodergarn jag har, kantband och sytråd. Vilka stuvar ligger i mina förråd? Vilka passar till vad? På ett ungefär?

Vad vill jag skapa till mig, till hemmet, till maken och barnen? Vad vill jag skapa till försäljning och vad vill jag ställa ut? Vad vill jag skapa bara för skapandets skull? Vad vill jag lotta ut här på bloggen?

Och...som en följd därav så håller min hjärna på att EXPLODERA i ett kreativt overflow.
På riktigt alltså. ALLT jag ser blir till potentiella pysselprojekt. Jag skulle behöva låsa in mig själv i ett helt, helt, heeeelt vitt och tomt rum med enbart Wagner i öronen och en spikmatta i ryggen.

Fast...då skulle jag väl fundera på vilka vackra vita mobiler man skulle kunna skapa och hänga i hörnen? Av ull då...eller kanske små söta får. Eller vilken matta som skulle vara roligt att virka ihop av vita trasor för att värma och isolera golvet. Eller hur vackra noter är. Och komma på den not jag sågade ut och målade svart till vår musikaliska magister som avslutningspresent i sexan. Och fundera på fler saker till jul som man kan såga ut plywood...och tänka på julen...presenter, julstrumpor...och den efterkommande våren med pastelliga kuddar och dockteater, kasperdockor och planteringsskyltar med stämplar och ...och.... Såna här söta tovningsbilder är rent av helt ohälsosamma för mig i det läget jag är nu.

Bäst jag slutar nu innan jag skrämmer bort er helt. Lås dörren om mig innan ni går! ;-)


Om du inte redan bestämt dig för att vara med i utmaningen så tycker jag att du ska bestämma dig för det nu. Kika HÄR om du missat utmaningen.


Nu ska jag duscha kallt tror jag...(och inte tänka på filtade tvålar och virkade tvättlappar eller tillpiffade handdukar som matchar varandra) ;-)


Kram Bea

3 kommentarer:

Sillen stickar sa...

Hej Bea!
Jag vill hjärtans gärna vara med i novemberutmaningen. Det passar mig perfekt. Tack för kul idé.
hälsningar f Cilla

Therese sa...

Så kul och spännande detta låter, jag skulle verklgien behöva haka på för att få färgen på den där utdragssängen, måla min halvfärdiga brevlåda, sy de där monstren, göra de där tändsticksaskarna, ljuscylindern, skyltanra osv... osv.. Ja ska fundera ltie till och så återkommer jag :-) Kram kram

Anonym sa...

Vilken utmärkt utmaning! Klart jag vill vara med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...