söndag 2 januari 2011

Julen varar fram till....

...i alla fall nästa helg. :-) Under tiden försöker vi njuta av den i fulla drag här hemma. Vi bakar ischoklad och knäck, njuter de sista kanterna av skinkan och spelar julmusik. (Främst Sarah Dawn Finer). En liten ny älskling får blygt och försiktigt placera sig i granen.
Hon får representera "Julpynt 2010". Varje år köper vi ett särskilt julgranssmycke som får vara ett minne för det årets jul. Hon är inköpt i en fin liten butik i Stockholm (som ligger mitt emot Micque).
Och vackra tomtefar får blicka ut över oss ytterligare några dagar för att med sina milda ögon påminna oss om att det är jul ännu ett litet tag.

Hoppas ni haft ett underbart nyårsfirande.
Själv lovar jag mig själv att göra mitt bästa för att blåsa liv i mitt eget löfte - att skapa nytt av gammalt, eller snarare ägna mig åt lite "upcycling" :-)

Ha en fantastisk söndag!
Gå gärna en klassisk söndagspromenad och låt den milda vinterluften blåsa era kinder vackert röda och solen lysa er i ansiktet.
Det ska jag göra nu för att efteråt ha gjort mig förtjänt av lite chokladglögg och en pepparkaksgris (eller två) :-)

Kram Bea

3 kommentarer:

Skatan sa...

Hej Bea och tack för raderna hos mig! Detsamma till dig. jag önskar ett spännande och lagom fartfyllt år ;)

Allt väl med er? Det låter som om ni har sköna dagar. Här skall vi så sakteliga börja återvända till vardagen. I alla fall vi vuxna. Kidsen få ha jullov ännu en vecka. Tur att det finns mormor och morfar nära till!

Nu skall jag sätta punkt och sjunka ned i soffan...

Kram!

Anna

Hanna sa...

Ha en fin fortsättning på det nya året.
kram
Hanna

Granne med Selma sa...

Ja, vi får peppa varandra att gå! det behöver ju inte vara så långt, bättre om det är ofta :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...