lördag 3 mars 2012

För det blir inte "bättre"...

Det som är ditt liv blir inte bättre för att du skaffar/gör/hämtar/fixar/köper/byter ditten och datten.

Det VET vi alla.
Varför bryr vi oss så lite om det?

Varför ska en omålad furustol med sliten, ketchupfläckad dyna få oss att bli så in i själen ledsna?

5 kommentarer:

Monkan sa...

Hej. Såg din fråga om hur din blogg ser ut på för besökare. Jag ser alla tre kolumner men det har ju gått några dagar sen du skrev inlägget så kanske du har rättat till vad som nu var fel, som gjorde att en kolumn halkande ner. Jag vill ändå beskriva vad jag se på min dator, för nåt märkligt är det med bredden på din blogg.

Jag ser tre kolumner som på din bild men av den grönprickiga bakgrunden utanför bodyn ser jag inte mycket. Faktum är att bloggen "väller över kanterna", jag får en scroll bar längst ner och måste placera den exakt precis rätt för att se hela texten i båda sidomenyerna. Först om jag går ner till 85% visning så slipper jag scroll baren, och kan även se lite av bakgrunden, nåt sånt har jag inte upplevt på någon annan blogg. Jag kör Win 7, IE9, bärbar med 15,6” skärm med upplösning 1366x768 = rekommenderad och maximala, ganska normalt skulle jag våga mig på att säga.

Jag ska försöka komma ihåg att kika hur det ser ut på min minibärbara när jag startar den nästa gång (10” nånting skärm tror jag och känns extremt wide screen) men nu kikade jag på mobilen och där såg det också lite märkligt ut. Din header syns inte överst i bloggen, istället ligger där en bild som jag nu har lokaliserat till ditt inlägg 21 februari. Väldigt söt bild för övrigt :) och ditt supersöta virkade burklock ska jag nog sätta mig och testa med en gång, och imorron får jag nog ge mig ut och leta efter en kvist och införskaffa nåt passande papper och försöka åstadkomma en sån där härlig vårfröjdig kvist :)

Villa Frejas bokblogg sa...

Ta hand om dig!
Kram.

Rebecca sa...

Tänkvärt inlägg. Vart på vägen tappade vi allt det där som verkligen betyder något liksom? Det som är viktigt på riktigt.

Stina sa...

Kram till dig gumman.
Stina

Hem och Lycka sa...

Så sant.. Men så är vi inte mer än människor heller. Och det ska inte mycket till ibland trots att det kanske ligger nåt helt annat under ytan och maler.. Ibland behöver man verkligen trycka på pausknappen och ANDAS..

kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...