lördag 8 december 2007

ÄNTLIGEN!!!!

Tack för att ni känner att ni redan hunnit sakna mina blogginlägg. Ni är så rara.
Jag har väl inte haft så mycket nytt att berätta om. Maken jobbar, jag jobbar, sonen har haft feber och dottern trallat på med sitt glada humör som vanligt.
Men så PANG....är vi med nya soffor!!!

Kika här vad mycket godsaker vi ska ta med oss från IKEA imorgon!!! Den lilla fåtöljen "Tullsta" är till dotterns rum. Har inte sett tyget i verkligheten, men det ser ut att vara vit botten med svaga rutor i rosa eller rött och kanske någon annan nyans. Det kan bli fint. Eller så blir det en vit! :-)

Vi hade ju bestämt att vi skulle köpa ett nytt matbord som julklapp till oss själva. När vi nu fann ett superfint på Blocket inklusive stolar och hylla för en tusing så kände vi att vi istället kunde lägga pengarna på att få ordning på vardagsrummet lite grand.

Det känns UNDERBART!



Här är lite fler saker som ska få följa med. Har fastnat för det rödrandiga julpappret, ska kolla in det. Det kan bli fint under granen. Några glasburkar blir det och en av dem ska få julsnören i sig.
Och så två stycken sådana här höga "Amaryllis"krukor med fat. Barnen planterade lökar med sin farmor och nu behöver de fina ytterkrukor.

Och inte åker man ifrån IKEA utan att ha tagit med sig ett eller flera paket av ovanstående. :-D

Dessutom ska vi köpa varsin vit dörr till barnens rum. (Maken är ute i garaget nu och målar listerna till dotterns rum). Troligtvis köper vi dem på Byggmax, de har bra innerdörrar där till bra priser.

Maken ska kika på en cykel också då han har fått problem med högt blodtryck och behöver medicineras och då är motionen en del i återhämtandet.

Nu ska jag fortsätta att dricka mitt lördagsvin (Monte Garbi) och njuta av att planera hur det ska se ut i vardagsrummet (samt ta kort på soffan förstås och sätta ut på Blocket).

Kram Bea

19 kommentarer:

Elin sa...

Åh, vad roligt Bea! GRATTIS till ett fint vardagsrum! Måste också passa på att tacka dig för din otroligt fina kommentar i min blogg...du gjorde min dag!

KRAM e

Flickan på landet sa...

Grattis!Allt detdär måste ju kännas SUPER!!Tror jag hänger på och kommer med :-) Är sugen på sofforna jag med...Har försökt bearbeta maken om en ikea-resa nästa helg, skulle vara intresserad av att spana in liatorp bokhylla med vitrindörrar ;-)
Kram!

DRÖMHUSET sa...

Grattis till underbara soffor! Tog ett tag innan jag lyckades övertala min andre hälft om hur superpraktiskt det är med vita soffor och kladdiga barn. Ja du hör ju att det låter motsägelsefullt, men funkar faktiskt i praktiken *hi hi*
Ha en härlig shoppingsöndag:-D

Kram Sofie

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men du så mycke fint du ska inhandla....jätte avis...
Önskar mig oxå en ny soffa men har inte funnit någon som jag vill ha...eller ja vill ha å vill ha men den får vänta till barnen har blivit lite lugnare ;-)...hihi.vill oxå ha en vit soffa ju...
Kram Pernilla

Skatan sa...

Hej! Så kul med soffa och allt möjligt nytt som skall planeras! Jag avundas dig...låter gott med vinet också. Jag tror vi har någon slatt survin i skafferient i en gammal tetra. Glamouröst? Njae, inte ett spår...

Hyacinterna tror jga är inköpta på en bytik som har en hel del från SIA. Jag tror vi har haft dem i tre år nu. Minns att de var dyra - typ 70 kronor styck. Jag köpte en i taget, tills jag hade unnat mig alla tre : )

Hoppas du hittar någonting liknande i år!

Kram!

Skatan sa...

Men hola hopp så många stav-slarvfel som smög sig in...sorry!

/Lärarinnan

Ann-Catrin sa...

Det där såg ju helt perfekt ut..det blir nog jättesnyggt.
Var en sväng till IKEA idag..ett och annat ljus slank med.
Angående knäcken...de blir faktiskt perfekta, fastnar inte i pappret..men att ge dom till dina småttingar..hmm jag vet inte...men under uppsikt kanske.
Må så gott
kram!

Grindelunda sa...

Hittade in till Dig. Vad trevligt med nya möbler så här till jul, och jag håller med om att LJUS är en mycket viktig inredningsdetalj. Trevlig helg önskar en ny bloggare, Gilla.

Bonnie´s vita rum sa...

Hejsan

Du är för gulig!
Har alltid så mysiga komentarer hos lilla mig..
Hoppas att det gick bra på Ikea. Är alltid kul att gå där och köpa sig lite nyt!!
Kram Bonnie

Nilla sa...

Hej vännen!

Låter som ni har haft och ska få en perfekt dag! Var det bra på julmarknaden?

De där sofforna har ju jag med drömt om och gör det iofs ännu med, men nu har vi hittat också en brun soffa som vi fastnat för. Tror det skulle kunna passa bra i vårt vardagsrum eftersom timmerväggen är brun? Så nu velar jag av och an. Vit eller brun? =)

Hoppas på att snart få se bilder på era underbara nya möbler i dess hemma miljö!

Ha det bra!

Kram Nilla

Elzie sa...

God morgon! Jag vet faktiskt inte vad detta är för sorts tävling!! Man ger sig in i saker man inte har en aning om, ha, ha. Men det finns väl olika av den här också. Snygga soffor!
Kram Elzie

Lily of the valley sa...

Vad kul med nya, snygga möbler, speciellt nu innan jul. Ikea har mycket roligt att erbjuda. Jag har åtminstonne alltid blockljus med mig hem. ;)
ha de bra
kram Lily

Pernilla sa...

Roligt att du är tillbaka och Grattis till sofforna.. Det är ni allt värda efter allt slit med renoveringen. Men det kommer ju bli kanon sen och du kommer att ha allt för mycket tid över eller?

Ha det gött och trevlig 2 advent

kram Pernilla

Hannis sa...

Mysigt med nya soffor!
Tack för titten hos mig!Har köpt julstjärnorna på Hemtex.
Ha en bra andra advent.Kram Hannis

Anonym sa...

Åhh, det är så himla kul med nya möbler till hemmet - hoppas de uppfyller alla dina förhoppningar.

Lantliga drömmar sa...

Härligt att få åka till IKEA! Grattis till alla nya möblerna! :-)

Vi ska faktiskt åka till ikea med, inkommande helg, ska bli så roligt! Vi har ju 50 mil till närmaste varuhus, så det är inte varje dag jag får åka dit! Själv kommer jag nog bara att köpa lite ny soffklädsel till Ektorp sofforna, och lite annat smått och gott, sånt som alltid faller ner i köpvagnen... :-)

Hoppas du får en riktigt bra vecka!
Kram!

faster atta sa...

Grattis till det nya möblemanget! Sofforna är underbara, jag blir allt lite avis...

kram

Maria sa...

Va roligt med nya soffor, och vilket utmärkt val *ler* vi har likadana och dom är ju superbekväma!!

Vill också till Ikea!!

Emy sa...

ååååh vad härligt med nya möbler!
IKEA är verkligen underbart ibland också... och varje gång jag är där köper jag värmeljus: "det går ju alltid åt och är så bra att ha" och varje gång när jag kommer hem inser jag att jag redan har två-tre oöppnade paket liggande i skåpet. ;-)

Lycka till med planeringen av vardagsrummet. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...