torsdag 7 augusti 2008

Liten överraskning till dottern

Ni goa goa! Ni gör mig så glad och får mig att våga mer, mer och mer. Jag har aldrig tidigare vågat vara så kreativ och "oplanerad" i mitt skapande som nu och det är NI som driver mig.

Kan ni förstå att jag i alla år har gömt alla mina alster kritiskt i lådor, knappt själv vågat tittat på det när jag skapat det. Skämts, kritiskt granskat och refuserat. Gång på gång på gång. Aldrig visat någon levande själ det jag gjort.
Jag vågar språnget tack vare min blogg och era kommentarer. Genom bilderna och era rara ord ser jag mina saker "utifrån" och jag är mycket mindre kritisk än jag någonsin varit tidigare. Jag kan vara riktigt nöjd även om sakerna inte är perfekta. Jag känner mig som en lyckligare människa eftersom jag mycket lever för att skapa och vill våga tänka kreativt utan att känna mig begränsad av någon slags "perfektionistiskt tänkande" eller krav på att saker ska vara på ett särskilt sätt.
Sååå....efter att ha fått lite egentid igen då sonen var hos en kompis och maken tagit med dottern på ett litet äventyr i storstaden så satte jag mig och tänkte och knåpade ihop en ny liten sak som ni ska få se imorgon när jag kan fotografera lite bättre. *hemlig*

Dottern kom hem och blev superglad och ville sova med den...hihi. Jag fotar hela ordentligt imorgon på plats så ni får se den också.
Och jag måste bara få skriva en kärlekens lov till maken också som kommer hem efter en lång dag, ställer sig och blandar en god pärondrink till mig med hjärt-isbitar och lägger en nyköpt "Vin"tidning till mig. Så otroligt ömsint och kärleksfull och jag önskar att jag skulle kunna ge tillbaka i samma omfattning som han ger mig. När jag sade det häromdagen till honom så säger han:
"Men det gör du ju, när du blir lycklig och varm av det jag ger dig och lyser emot mig, då får jag tillbaka tusenfalt"

Vi ses imorgon!
Sussa sött nu alla goa!

Kram Bea

8 kommentarer:

Mamma C sa...

Så spännande att se vad du har gjort till din dotter. Vilken rar och go man du har. Så vackra ord som han sa till dig. Det måste ha värmt i hjärtat.
Han har inte funderat på att skriva poesi.
Kram Mamma C

Lilla huset på prärien sa...

Åh så gullig han är din make!

Jag kan inte ens tänka mig att du skulle skämmas över de fina sakerna du gör. Tänk så olika man kan se saker och ting.

Fortsätt att vara kreativ - det ger så mycket till så många andra också!

Kram Jenny

Änglahem sa...

Åhhh....Bea!! Vilken karl du har!!!! Så fiiint sagt!!!...jaa och gjort med.....!

Har du gömt din alster tidigare?? Men jösses alltså....du som gör såååååå mycket fint!!!
Vad är detta för spännande du gjort till sessan tro??

Sov Gott du med*tihi*....

Kram, Ulrika

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,
ÅÅÅ vad många inlägg jag har missat under min bloggvila. Vad roligt att få läsa ikapp nu :)

Jag måste ju bara säga, Bea - vilka urmysiga saker du syr & fixar!!! Duktiga du. Kan inte förstå att du gått & gömt alla underbara ting tidigare... Du är makalöst duktig!!!

Sjaletten med monogrammet är bara så sött!!! Undrar just om min lilla A kan ha en sådan?

Stor kram från Jes ♥

rino sa...

vad skönt att känna så! Fortsätt att vara kreativ, vad tråkigt livet vore annars:-)

Susanne sa...

Har inte kikat in hos dig på ett par dagar. Men titta vad som dök upp. Ursöta siffror! Jättefina. Tänk dig att sy ett alfabet och alla siffror. Vilket underbart sätt att leka fram kunskapen hos sina barn.
Må så gott!
Kram
//Susanne

S o F sa...

Nu blev jag rörd!

Både för att du "vågar" leva ut all din kreativitet och för Kärleken.

Kram!

Anonym sa...

kan du inte skicka din gubbe hem till min gubbe så kanske min kan lära sig hur man uppskattar sin sambo? han har nämligen inte på 5 år förstått detta och jag börjar misströsta i att någonsin kommer att lära sig det :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...