torsdag 22 januari 2009

Ibland kör det ihop sig


Förra veckan var det "Lugna gatan"
Den här veckan som "Hurry Hurry Street"
Jag sitter här och äter frukost och reflekterar över dagen. Snart blir jag hämtad av en kollega till jobbet. På min rast har jag ett utvecklingssamtal. Efter eleverna gått hem är det informationsmöte och sedan konferens. Därefter ska vi iväg på en föreläsning som håller på mellan halv fem och åtta. Klockan sju skulle jag ha varit på vinprovningen, men jag blir hämtad utanför föreläsningssalen precis vid föreläsningens slut.
Sedan tar jag väl tåget hem med min vinprovningsväninna och sätter väl inte nyckeln i ytterdörren förrän vid tolvslaget någongång.

Tur att jag är ledig imorgon..hihi.

Då ska jag fotografera RUBBET som jag hittills har plockat fram till försäljning. En vända ska jag fara iväg med till loppis och en till återvinningscentralen så att jag verkligen känner att det försvinner något också. :-)
Har ni också många bollar i luften just nu?
Då kanske ni behöver ta del av det här:
14 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Men tack , va snällt !
Precis vad jag behöver !!
Kram/Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Nja... riktigt så stressad är jag nog inte så jag behöver slå huvudet mot väggen. Bara tanken på att någon skulle vara så stressad att de överhuvudtaget testar att slå huvudet mot väggen borde nog vara en varningsklocka för dem att uppsöka läkare *ler*

Önskar dig dock en härlig dag på jobbet!

Kram Jenny

Veronica Tingvall sa...

Sänder dig all kraft och energi jag kan och önskar dig en härlig dag!

Kram/veronica

Må Gott sa...

Hahaha! Den var jättekul! :-D Tack för gott skratt - det lindrar också stress!
Må gott och simma lugnt!
Kram Anette

Mamma C sa...

Hahahaha, TAck för detta kit
Kram Mamma C

Grodmamman sa...

Vilken dag!
Blir så inspirerad av er röjning och rensning! Borde också sätta igång, men det får nog tidigast bli i helgen. Och visst är det oftast så att den svåra biten är att få iväg allt man vill bli av med!:)
Kram

Mitt vita hem sa...

Du är ju för go!! Var hittar du alla bra tips. Som jag skrattade, jag är också superstressad men inte riktigt där.
Trevlig helg. Kram Heidi

Ika sa...

Vissa dagar är bara väldigt mycket men ibland tycker jag det är härligt, har man sedan en ledig efter så skadar ju inte det.

kardemumma sa...

Vilket roligt "anti-stress kit" :)
Ja, ibland blir det lite mycket...
Ville bara säga att den award du har fått "du har en gullig blogg" har jag ritat.(om man tittar riktigt noga så står det det Kardemumma)Kul att se den hos dig.
Kramar C

Inredning,kaos och tistlar! sa...

Hoppas att du fick en riktigt trevlig dag!

Kram Sanna

Ullis/Leva på landet sa...

Ibland blir det alldeles för mycket. Funkar ju kanske om man har en ledig dag dagen efter. Så härligt det låter att ni har röjt så mycket. Hoppas att du blir av med en hel del. Antistress kitet var bra.

Kram Ullis

Plingen sa...

Hej,
Tack så jättemycket för alla fina saker du skickade! Och vad glad jag blir att strumporna passade! Jag stickar ju som sagt var på känn så det är lite knivigt.
Tack än en gång söta goa du!
ha en underbar dag!
kram

jonnakaos sa...

Haha riktigt kul att läsa när andra lyckas ha ordning i sitt rot.... Tyvärr är jag ingen riktig ordnings mäniska men det finns bra ett ställe jag behöver rensa i röran och det är i HUSET.. Haha tror inte det blir gjort på länge för all inspiration är borta. Men jag gläds med dej som lyckats

Kram jonna

Hanna sa...

Fin blogg du har, roligt att få titta in!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...