tisdag 1 mars 2011

Lite sportlovspyssel för de minsta



Ok, inte min kopp av te...är ganska så rejält (läs superless) trött på "Hello Kitty", men min dotter tycks inte tröttna.

Den här fick jag trycka ut två kopior av då min son älskar Darth Vader och helt plötsligt kunde tänka sig en Hello Kitty klippdocka han med. :-)

Lite lagom sportlovspyssel för en lätt febrig dotter och hostig son.


8 kommentarer:

Mojebarn sa...

Vilka gulliga klippdockor. Och vad tur att det passar båda. Jag ska nog trycka ur några också. Det finns Hello Kitty-älskare här också. Men jag håller med dig. Den lilla katten överdoseras lätt.
Det verkar som om alla ungar är sjuka. Stackarna när det är sportlov och allt.

Anonym sa...

Så söt men stämmer in att oj så trött man är på denna lilla katt vår dotter är 3 och helt tagen i kattskrället (förlåt :)). Dock måste jag nog trycka ut några med vet en liten tösabit som blir lycklig och det betyder ju ändå allt. Tack för all inspiration, krya på er!// Anne O

Handarbete/Pyssel sa...

Vi har också sportlov/semseter. Och jag bloggar runt lite extra. Så dök din mars-utmaning upp. Och jag känner att jag vill vara med!!
Jag har varit med någon gång tidigare och nu är jag redo igen :)

Ha ett fortsatt fint och kryare sportlov!

Nanna sa...

jisses... det har väl gått lite väl långt när hello kitty blir darth vader också. undrar hur det är när jag får barn en dag. Då är nog Bamse Darth vader också :P

systrarna stenlund sa...

Jag anmäler mig härmed till Använd det du har-utmaningen! Tack för att du drar igång denna, vi är nog många som har alldeles för mycket material som bara är liggandes. Ändring på det nu!

/Maria

http://systrarnastenlund.blogspot.com

linnea-maria sa...

Vilka söta klippdockor/Therese

Viktkamp sa...

Vilka gulliga klippdockor =)

Hanna sa...

Jag har en liten tävling hos mig som du gärna får vara med på, om du vill.
Ha en fortsatt fin söndag.
Kram
Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...