fredag 19 oktober 2007

Someone up for an espresso?

Tillbaka - i alla fall kroppsligt...någorlunda! :-)
Lever på espresso som ni ser!

Är trött efter att ha ruskat runt i tio timmar på X-2000, två dygns korvstoppning i form av föreläsningar och gruppsamtal. Madrassen på vårt logi var hård så vi vaknade i ett.

Kom hem vid midnatt igår. Halv sex var det dag att gå upp och göra sig iordning för jobb igen. Lång fredag, men det piggade upp något att maken och hans bror monterade ytterdörren igår. Nu börjar det HÄNDA saker. Jippey!
(Ska ta lite kort imorgon så ni ska få se)
Imorgon ska monteringen fortsätta och nu med fönster. Jag ska åka ut med barnen till deras underbara farmor och farfar. Det ska bli härligt att umgås lite, känns som om vi aldrig hinner träffas nuförtiden.

Ni är så goa som stöttar och bryr er om. Det betyder mycket för mig ska ni veta. Era kommentarer är guld och jag hoppas att ni känner att ni får lite respons tillbaka även fast jag kanske inte alltid hinner gå in till er alla.

Ha en fortsatt skön fredagskväll och en rekordfin lördag!

Kram Bea

5 kommentarer:

Elin sa...

Hej Bea! Det är klart vi inte glömmer bort dig...bli inte stressad av Fl och bloggen, de finns kvar! Låter helt underbart att få nya dörren på plats, och snart fönstren. :-)

Tandpetarhuset var heeelt underbart!

kraam e

Nilla sa...

Bea vännen jag blir lite orolig över dig som du stressar på! Försök ta det lite lungt och slopa såna saker som du kan och som inte är några måsten på.

Vad roligt att få dörren på plats! Ni jobbar på duktigt, det går undan minsann =)

Sköt om dig! Och glöm inte bort dig själv! (värsta tjatmamman kom igång)

Många kramar Nilla

Sanna sa...

*kram* vännen. Klart att jag inte glömmer bort dig! Sluta prata (skriva) persilja! ;-)

Jag förstår att du är glad över er nya ytterdörr. Vi har precis bytt ut vår gamla källardörr och det är ett sådant lyft!

Var rädd om dig och jag lovor - ingen dör om du inte torkar av barnstolarna idag. ;-)

Lillafruluva sa...

Ser fram emot bilder, skönt att det händer saker :-)
Ha en superbra helg!

Anonym sa...

Åh, jag skulle gärna ta en espresso! Jag får tillsvidare nöja mig med vanligt svart kaffe för min espressomaskin är på landet. Men snart ska jag ändå till jobbet och där har vi en espressomaskin (som visserligen inte gör det godaste espressot, men det duger).

Ta hand om dig, och jobba inte ihjäl dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...