söndag 15 juni 2008

3,6 kilos tillökning!!!

Nej, tyvärr handlar det inte om en till liten familjemedlem...jag tror vi är "färdiga" på den punkten...men...tygfamiljen har utökats. KÄRLEK!

(Pssst...Vretman, Carlsson och Sjölund....här kan ni se tygerna till era vimplar...maila mig vilka kombinationer ni vill ha) ;-)

Jag fullkomligt älskar tygerna. Elefanttyget är så ljuvligt så jag nääästan funderar på annan form av "tillökning" bara för att få sy söta små detaljer till ett barnrum..tredje nerifrån.) Lite av de översta tygerna ska jag använda lite av till en egen vimpel att hänga på altanen. :-)De här har ni också sett förut, men jag lägger ut dem igen eftersom ni ibland undrar vilka nyanser det är på de gröna och blå tygerna. :-)
Det gör ABSOLUT ingenting att det nästan duggar ute. Nu har jag och "Pfaffen" en date! :-)

Innan jag sätter saxen i tyget vill jag skriva och tacka för alla rara kommentarer: Ibland känner jag att jag grottar in mig en värld av textiler, garner och vit färg - en värld jag inte delar med så många andra IRL. Då känns det skönt att veta att NI ändå finns där ute...ni som också får hjärtklappning av karamelliga tyger, tycker doften av nymålad vit färg är himmelsk och som kan bli nästan poetiska när ni ser en gammal sliten barnvagga. TACK för att ni finns!

Kram Bea

23 kommentarer:

Mimmi sa...

Man blir alldeles sjuk av härliga textilier, särskilt när man ser så många liggande tillsammans.

Jag njuter av bilden ;-)

Måste berömma dina scarfar. Så härliga!

Mamma C sa...

Åhhh, vilka färgkombinationer. Mycket frächa tyger, vimplar till altanen skulle kanske vara något.
Kram Mamma C

Anonym sa...

Åh så många fina tyger! Var har du hittat alla dem? Man blir alldeles glad av att titta på dem :)

Anonym sa...

Vilka underbara färger på tygerna. Brukar inte gilla rosa och ljusblååt, men tillsammans med de gröna ser de hur härliga som helst ut. Det kliar i fingrarna. NU är det ju flera dagar sedan jag sydde, ska nog sätta tänderna i något i morgon. =)

Hem och Lycka sa...

Å shit vad vackra tyger.. Måste nästintill vara en omöjlighet att välja! kram!

Anonym sa...

Åh vilken dröm, att få grotta in sig i härliga tyger, garner o vitt.....

Det tycker jag du gör alldeles rätt i. Jag älskar vackra tyger och hoppas snart ha tid att sy upp mycket av det jag har, ska prova på att sy lite vimplar till lillkillen

Det ser ut att bli ett mysigt kök

Kramar Lena

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så härliga tyger du har nu!!
Jag är också så glad att ha den här världen och vännerna att dela detta intresset med :)
Kram!

Jenny sa...

Vilka underbara tyger! Är alla från Stoff & Stil? Jag känner igen elefanttyget(?) eftersom jag vill ha just det (fast i brunt) som gardin i Olles rum-to be. Heja! :)

Anonym sa...

Hat ju inga sånna färger på mina tyger. Eller jag har en kjol som jag ska göra om, men har inte bestämt vad jag ska göra av den. Den är i alla fall ljusblå. =)

Shyme sa...

Vilka härliga tyger!! Vart har du hittat dem??

/J

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej Bea...!!

hoppas du inte drunknar i alla härliga tyger å köksskåp.Har inte varit inne hos dig på flera dagar nu...underbart att se hur köket växer sig fram i rasande fart.

Vi håller på att riva en murstock...aldrig mer säger jag...fast det är ju ingen risk för vi har ingen mer att riva ner...hihihihi...nu har vi sot i hela det vita huset...pust..bara att städa..igen...

underbara tyger till dina vimplar.ser riktigt smarrigt ut.

Kram nilla

stina sa...

Vad fina tyger !!! Så vackert att titta på....nu blir man ju sugen på att köpa lite att ha som prydnad!
Kram stina

Karin Krut sa...

Väldigt fina tyger! Det blir nog riktigt fina vimplar och grejer när du har fått sätta händerna i dom :) Köket ser ju hmmm... kanske lite trist ut just nu men jag gillar rosen skarpt! ;) Självklart måste man försöka piffa så gott man kan ;)
Ha en skön vecka
Kram karin

Hem och Lycka sa...

Psst - jag har en liten utmaning till dig hos mig, om du har lust! kram!

Hem och Lycka sa...

Asch vad dum jag är, det minns jag ju nu att jag både läst och kommenterat. Ja, du ser, en vimsig och trötter Mia. Men du fick utmaningen i alla fall dubbelt upp då ;-) Natti!

Anonym sa...

Jajjemen bilder kommer! Ja helt galet vad man kan få för sig ibland. Nallebård är jag glad att jag inte satte upp men det hade inte förvånat mig om jag hade gjort det.

Helt ljuvliga tyger!

Monica Hansen sa...

Underbara tyger, som godis:)

Anonym sa...

Hej, kom in här för första gången och måste berömma dig för alla söta saker du gjort, jättefina!

Flingan sa...

Jaaaaaaaaa! Vad många snygga tyger! Jag går verkligen igång på tyghögar. Tänk så mycket vacker det finns i världen.
kram Plingen

Hjärtat Mitt sa...

Vilka underbart ljuvliga tyger!
Det är verkligen ögongodis.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Nu har du smittat av dig igen. Det är livsfarligt att läsa din blogg. :-)

Har fått en idé om att göra en vimpel som jag kan sätta upp på balkongen för skugga. Parasoll är ju värdelösa, på så sätt får man en mer fast del med skugga på.

Brunkullan sa...

Sagolikt vackra tyger! Passar så bra nu i sommar också med alla pasteller.
Håller med om det söta elefanttyget:)

Susanne

Minna Mercke Schmidt sa...

ojjojjoj...jag dreglar! underbara färger. ibland har jag lust att skaffa en sån hög med tyger bara för att stå i ett hörn och se vackert ut. att sy ngt utav det hinner jag aldrig, men titta och suga i sig glädje hade varit toppen. well, jag får komma och njuta av dina vackra bilder istället! Lycka till med köket...alla som håller på att renovera själva och dessutom med småbarn är mina hjältar : ) kram, minna : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...